zondag 25 augustus 2013

Truitjes

Truitjes haken. Ik ben er dol op. Snel klaar en schattig resultaat. Ik heb ze dus al eerder gemaakt, intussen al redelijk veel zelfs, maar ik moet bekennen dat ik deze wel erg lief vind. De bloempjes heb ik er zelf bij bedacht en dat bevalt me prima.
Degene die ze krijgt heeft ze nog niet eens gezien, dus maar hopen dat ze nergens meeleest ;-)



Intussen zit ik dus aardig in de slingers. Dat komt omdat ik Slingers Haken een van de leukste haakboekjes vind die ik in mijn bezit heb. En ik heb intussen een aardige collectie. Overigens heb ik er ook alweer een paar verkocht, want soms vallen ze behoorlijk tegen. Misschien schrijf ik er nog eens een blog over.



Voor nu moeten jullie het doen met deze voorlopig even laatste truitjes. Tenzij er nog een bestelling komt, dan maak ik ze weer met liefde. Ook voor jongetjes trouwens! ;-)


zondag 18 augustus 2013

Verhuisjes

Verhuizen. Voor iedereen in de top 5 stressfactoren. Maar voor sommige mensen is het extra stressvol. Om allerlei redenen. Ik ken zo iemand, en die is na veel gedoe geland op een prachtige plek. En dan komt nog de terugslag. Waar ze zich doorheen gaat slaan. Maar ik gun haar een toepasselijk kadootje. En dat werd deze huisjesslinger. Ik heb hem uit het boekje Slingers Haken van Annemarie Benthem. Ja, de Annemarie van Link Your Stuff. En natuurlijk heb ik wat veranderd aan de raampjes en dergelijke, anders zou ik mezelf niet zijn.

Ik ga hem van de week op de post doen. En ben benieuwd wat ze ervan vindt, dat moedige mens.