zondag 7 juli 2013

Om op te vreten

Nou wat is er toch? Alweer zo lang niet gepost. Heeft natuurlijk alles te maken met dat ik weer werk. Toen ik even zonder baan zat, had ik natuurlijk stukken meer tijd om te haken én om te bloggen.
Toch haak ik nog steeds heel veel. Alleen ben ik intussen met 5 dingen tegelijk bezig en is er dan net niks zo af dat ik het ga delen ;-)


Onderhanden werk

Onderhanden zijn nog steeds de sprei, een verrassingsslinger, nog een verrassingsslinger, waarover straks meer, een omslagdoek en ik ben maar gewoon ook aan een ripple deken begonnen. Die wordt volgens mij retecool en weegt kilo's minder dan de 100% katoenen sprei. Die is echt bijijijijna klaar trouwens. Donders wat een werk!

Slinger
Maar goed. Intussen had iemand van ons handwerkclubje een idee. Een van ons ging bevallen. Zij stelde voor dat we met z'n allen een slinger maakten van minitruitjes met op elk truitje een letter. We gingen aan de slag, de een wat voortvarender dan de ander, maar er werd met overgave geploeterd, gelachen en gehaakt. Mijn exemplaar(tje) zit intussen al een tijdje in mijn tas en wie ik het ook laat zien, iedereen is vertederd.
En dus draag ik deze voor voor de Link Your Stuff vandaag (nog net op tijd). Anders is het hier zo stil.
Het is dus nog geen slinger, maar je krijgt een idee. Het idee van de slinger zelf komt uit het boekje Slingers Haken van Forte Uitgevers. Intussen stromen de verzoeken bij me binnen dus ik zal nog wel regelmatig tussendoor aan de truitjes zitten. Er liggen er in elk geval al 5 op de plank.

En zeg nou zelf, zijn ze niet om op te vreten?
PS: toeval bestaat niet. Het boekje is namelijk geschreven door Annemarie Benthem. Waar je die van kent? Van Annemarie's Haakblog! Juist! Dat blog met Link Your Stuff, waar dit dus ook weer op komt. Het cirkeltje is weer rond. And a magic circle it is ;-)

1 opmerking:

  1. He wat leuk om dit te lezen! Je truitje ziet er ook echt superschattig uit. :-)
    Groetjes, Annemarie (ja die) :-)

    BeantwoordenVerwijderen