zondag 17 november 2013

Koekjes van eigen garen

Ik had een reden om dit te maken, maar die hou ik nog even voor mezelf. Niks spannends, maar anders is het geen verrassing meer ;-)

Ik zag tijdens een van mijn vele zoektochten naar heel iets anders een afbeelding van een gehaakte Oreo. Dat is een lekker chemisch Amerikaans koekje. Ik werd erdoor geïnspireerd en besloot zelf allerlei verschillende koekjes te bakken, eh ontwerpen en haken. En zie hier het resultaat. Er zitten voor de gasten die op dieet zijn ook wat kaakjes bij ;-) Die komen trouwens uit het boekje Gourmet Crochet.
Ze staan vast leuk in een glazen stolpje oud, maar dat drijft de verzendkosten enorm op, dus ik besloot er een (tijdelijk) bakje bij te maken. Naar eigen ontwerp. Maar ik twijfel eraan. Wat denken jullie?
Moet ik eerder een plat schaaltje maken? Of ze gewoon in een leuk zakje stoppen en de tip geven om zin in een glazen pot te stoppen? Zoiets?

Ik ben benieuwd wat jullie vinden!

Ik krijg wel trek in lekkere dingen van die koekjes :-)

6 opmerkingen:

 1. Ze zien er heerlijk uit, die koekjes! En ook het mandje vind ik leuk! Ik zou het zo laten hoor! Als je dit cadeau wilt geven, kun je er nog een mooi foliepapier omheen doen, eventueel met een lintje of gehaakte slinger!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet met de post mee, vandaar dat ik het zo plat en vouwbaar mogelijk heb gehouden ;-)

   Verwijderen
 2. het idee voor een glazenstolp of pot is zeker niet verkeerd. Je kan toch het advies geven om ze achter glas te bewaren
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze kan dan gewoon kijken of ze het mandje gebruikt of een glazen stolp of pot. Daar heb je een punt.

   Verwijderen
 3. Oi amiga, adorei todas as novidades do teu blog, também trago novidades no meu blog para ti contar, confira e depois deixe um comentário para eu poder saber o que achastes,abraços do Brasil.
  http://www.titacarre.com
  http://elo7.com.br/titacarre

  BeantwoordenVerwijderen