woensdag 17 april 2013

Wheel(s) on fire

Ik was (natuurlijk) met van alles tegelijk bezig, en dus leek het me heel logisch als ik nog iets aanpakte. Ik had namelijk wel zin in iets dat relatief snel af zou zijn. Wat ik verder onderhanden heb, zijn namelijk allemaal behoorlijk arbeidsintensieve projecten.
Precies op dat moment zag ik in mijn perifere blik een bericht langskomen van Winkieflash, je weet wel, die van die heerlijke kleurige mandala's (en nog veel meer). Het nieuwste gratis patroon is er een van een toffe mandala met spaken. Ga nou maar gewoon even kijken.

Ik heb er wat langer over gedaan dan het uurtje waar Winkie het over had op Twitter, maar dat kwam voornamelijk omdat ik een waanzinnig talent heb om patronen eerst een keer verkeerd te lezen, waardoor ik weer moet uithalen, uithuilen en opnieuw beginnen. Als je gewoon oplet, is ie namelijk heel prima te doen.


Natuurlijk kan ik het weer niet laten om iets anders te doen. Ik heb Catania gebruikt, wat een stuk dunner is dan de aangeraden Drops Paris, en haaknaald nummer 3 genomen. Dan krijg je dus een kleinere mandala, maar even mooi. Bovendien heb ik in Catania gewoon mooie kleuren in huis.
Ik heb de mandala bovendien nog voorzien van een extra randje met vasten met Catania Colour. Gewoon omdat het me ineens leuk leek, een randje met dat tovergaren. Wat vinden jullie?
Kan ik nu weer verder met mijn tijdverslinende stukken, waaronder een grote omslagdoek, een kussend paartje en de nog immer under construction zijnde megadeken. Oh, en een vilten hertje. Aaaaw.

9 opmerkingen:

 1. Thanks, Diana. Leuk om te doen, zo tussendoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel kleurrijk en vrolijk :-D

  groetjes van Frederique
  http://frederiqueloveslife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die is echt heel cool! Misschien moet ik die ook eens gaan proberen.

  Groetjes Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het doen. Leuk als je met allemaal langdurige dingen bezig bent. Heb je weer eens resultaat tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Das sieht aber schön aus. Gefällt mir.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danke Lisa,

   es ist auch ziemlich einfach. Das ist nett, oder?

   Verwijderen
 6. Ik vind het randje leuk! En ben volger geworden, mooi blog met humor in je teksten;)

  BeantwoordenVerwijderen