woensdag 23 oktober 2013

Haakie

Op de Amigurumidag bij Echt Studio in Alphen kreeg je als snelle klant een goodiebag. Daarin zat onder andere het patroontje van Haakie, een lief klein vogeltje dat ontworpen is door Annemarie ArtsHet is een schatje. Ja Annemarie ook ;-) Maar ik kom er weer achter dat ik heel agressief wordt van klein gepiel. Terwijl is het resultaat zo leuk vind. En dus heb ik er weer mijn eigen? slingertje aan gegeven en mijn eigen snaveltje gemaakt. En wat gerommeld met het lijfje.

Annemarie, heb je tips om die mini-onderdelen als die snavel af te hechten en eraan te zetten zonder dat vogeltje en/of snaveltje uit je vingers glippen en je het geheel uit het raam smijt of het snaveltje stevig bevestigd raakt aan je wijsvinger? ;-)

Deze is voor een vriendinnetje, als kleine verrassing voor een belangrijk moment. Ik denk dan altijd ik maak er nog wel een voor mijn eigen archief, maar oh boy...
Ik doe het misschien toch, vanwege oefening baart kunst. En omdat ik hem zelf ook wel lief vindt. Ik mis wel de pootjes. Vriendin gaat hem niet als broche dragen, dat weet ik zeker. Aan een kettinkje wordt het ook niet. Hm. Ik zal eens nadenken of ik nog iets anders kan verzinnen.  
In elk geval is dit mijn versie van Haakie. En?

Zou ik hierin kunnen slapen?


3 opmerkingen:

 1. Ach wat een cutie. Maar ik kan me de friemelfrustratie levendig voorstellen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he. Ik vind in elkaar zetten al best vervelend, maar een stopnaald is zo groot tov die kleine steekjes dat het nog meer gepriegel wordt.
   Maar ach, het is idd wel een cutie ja :-)

   Verwijderen
 2. Hoi Ien,
  Helemaal leuk deze kleurrijke versie op Haakie! Haakie kijkt hier verliefd over mijn schouder mee naar deze kleurijke gevleugelde vriend!
  Wat betreft in elkaar zetten, gebruik ik knopspeldjes (die je er niet helemaal insteekt) en een wat fijnere stopnaald met scherpe punt!

  Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen