dinsdag 15 april 2014

Summer hearts mandala

Ik heb even zin in overzichtelijke projecten. Zoals de pannenlappen die je in het bericht hiervoor ziet. Of een fijne mandala. Ik heb er een paar gemaakt volgens een patroon van Wink en ze bevallen me prima. Ik varieer met de kleur of met een extra randje, maar de basis is altijd een van haar fijne patronen. Ze zijn zeer uitgebreid, met veel foto's en een superhandige cheat sheet. 'Worth every penny', zeggen we dan.
Een paar andere mandala's die ik heb gemaakt, zie je hier. Ik heb er nog meer, maar daar kan ik de foto's even niet van vinden ;-)

Het enige is dat ik niet altijd weet wat met het eindresultaat te doen. Soms leg ik er een onder een vaas, maar soms vind ik het dan net een beetje te gezocht of zie je heel het mooie patroon niet ;-) Wat zouden jullie ermee doen? 
Hoe dan ook: ze zijn heerlijk om te maken. Je doet er niet te lang over en het resultaat is eigenlijk altijd leuk. Waar wacht je nog op? 


4 opmerkingen:

 1. Bij deze mandalas gaat eigenlijk deze wel goed op: "It's not the destination, it's the journey that's most important." Het maken van de mandalas is het leukste ;) Maar, als ze klaar zijn kun je echt werkelijk O-VE-RAL onder leggen; de sky is de limit!
  xo,
  wink

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal waar! Dat is waarschijnlijk ook juist waarom ze zo heerlijk zijn om te maken. Haaktherapie! Wanneer komt de volgende? ;-)

   Verwijderen
 2. Heel leuk geworden! Je kan er alle kanten mee op! Groetjes Lisanne
  draad en praat...

  BeantwoordenVerwijderen