donderdag 24 april 2014

Verslavend! Starflower Mandala

Mijn nichtje stuurde mij een link naar een mandala waarvan ze dacht dat ik die wel op prijs kon stellen. Nou, dat klopte. Ik werd er helemaal gelukkig van! En dus weer van alles aan de kant gegooid om deze beauty te maken. Natuurlijk met ander garen en andere kleuren dan aangegeven, maar verder heb ik me dit keer keurig aan het patroon gehouden. Dat vond ik het begin nog wel even puzzelen, zeker omdat na een paar toeren de foto's ophouden ;-) Op een gegeven moment ga je een ritme zien en wordt het steeds makkelijker. En heerlijk therapeutisch. Ik denk dat ik er zomaar nog een ga maken en dan met het aanbevolen Stylecraft, want daar heb ik genoeg van liggen. 


Ik heb Catania gebruikt, waardoor het patroon wat opener lijkt, en door de kleuren is hij misschien niet eens herkenbaar als de flower mandala, maar hij is het echt. Ik kon er maar moeilijk mee ophouden, dus weer gewaarschuwd ;-)Uiteraard komen de kleuren in het echt veel beter uit dan op de foto. Zo zie je misschien weinig verschil tussen geel en lichtgroen, maar you get the picture, right?


Zelfs met een dun garen als Catania wordt het een echte joekel. De doorsnee is een cm. of 33! Kan dus mooi in een pizzadoos. Ik krijg meteen een idee voor een kadootje :-)

8 opmerkingen: